Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak w temacie chce znaleść ta gra co na scrn tg ale nie można jej w polsce znaleść kiedy bs w polse może na chomikuj lub gdzieś jest wiecie coś ?

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych co chcą przeczytać i może pomóc:

Nie mogę pobrać gry z seri Tokyo Ghul od Bandai Namco na androida w Polsce. Wiecie jak/skąd ją pobrać?
Wystarczyło odpowiednio ułożyć zdanie, dodać znaki interpukcyjne i da się to przeczytać.Co do topicu na internecie jest pełno filmików z apk do pobrania np. tu http://m.youtube.com/watch?v=7Cr_VRDlVbA
Opublikowano

A później się dziwią, że faceci nie potrafią zrozumieć kobiet.

Wygrał XDDDDDDD

@MałaAmy

Ogarnij się w końcu k***a. To co Ty piszesz nie da się po prostu czytać, a co dopiero tego zrozumieć. Twoja ortografia i interpunkcja jest gorsza niż dziecka z dysortografią w podstawówce. Przestań kaleczyć w końcu język polski. Tak wiem jest to jeden z najtrudniejszych języków na świecie, no ale nie aż tak bardzo, żebyś nie umiała się nim w ogóle posługiwać. To co Ty piszesz i w jaki sposób jest po prostu żałosne. W dodatku nie ogarniam jak można mieć więcej tematów założonych od postów. Trzeba być chyba leniwym i o byle g****o się pytać.

@SolidMan zostałeś moim pierdolonym mistrzem skoro ogarnąłeś o co jej chodzi. xD

Ochłoń? WTF? xD Lepsze dawajcie te komentarze do ostrzeżeń, można się pośmiać przynajmniej xD

Opublikowano

Nie czepiajcie się, po prostu ma te 10 lat i pisze nie myśląc...

@top

a co do tematu to z google play na pewno nie pobierzesz, skoro teraz nie masz takiej możliwości. Wydaje mi się, że będziesz musiał/a pobrać piracką wersję, tu już sam/a sobie takowej poszukaj. Być może wymagany będzie root, w każdym razie jeśli się postarasz to będziesz mogła grać w tokyo ghoula, nie licz jednak, że wszystko dostaniesz na tacy, bo przeszkodą jest zrozumienie twoich postów, no i fakt, że mało komu chce się pomagać osobie, która nie potrafi wygooglować różnych pierdół.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dla tych co chcą przeczytać i może pomóc:

Wystarczyło odpowiednio ułożyć zdanie, dodać znaki interpukcyjne i da się to przeczytać.Co do topicu na internecie jest pełno filmików z apk do pobrania np. tu

coś mi sie wydaje że to może być wiru,s

Opublikowano

Coś mi się edytuj zjebało.

@

Nie, to nie jest wirus -_- Zresztą ściągnij avasta na telefon to w razie w powinien wyłapać.

@Sorata

Aż mi łezka poszła xD

@

Jestem ciekaw, czy dam radę wyciągnąć w tym topicu 20%, jak w ostatnim z MałaAmy w roli głównej. xD

Opublikowano

Ściągając apki z poza marketu google, nigdy nie masz pewności czy nie ma wirusa.

oSpVFLZ.jpg

Opublikowano

Nie widziałem jeszcze Gry o Tron a praktycznie zawsze mnie memy z tym rozwalają xD

Ja praktycznie wszystkie usunąłem apki z fona. Zostałem sobie tylko kilka gier + inne przydatne aplikacje. Dziwnie mi się zachowywał telefon. Nie wchodziłem na sklepik chyba z pół roku, ale wejdę i zobaczę. Może coś fajnego znajdę. 

Opublikowano

Nie widziałem jeszcze Gry o Tron a praktycznie zawsze mnie memy z tym rozwalają xD

Ja praktycznie wszystkie usunąłem apki z fona. Zostałem sobie tylko kilka gier + inne przydatne aplikacje. Dziwnie mi się zachowywał telefon. Nie wchodziłem na sklepik chyba z pół roku, ale wejdę i zobaczę. Może coś fajnego znajdę. 

Lepiej w takich sytuacjach nie usuwaj apek ręcznie tylko po prostu zrób, ze tak powiem formata telefonu, potrwa to szybciej i usunie nawet to, czego normalnie nie usuniesz ręcznie

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...